All inclusive reizen Tunesie

All inclusive reizen Tunesie

Een heerlijke all-in vakantie in Tunesië

Tunesië is en blijft onverminderd populair bij vakantiegangers. Steeds meer mensen raken betoverd door de combinatie van de zo kenmerkende Afrikaanse sfeer en westerse luxe. Tunesië is een land vol tradities, een land ook met prachtige stranden en van tal van culturele trekpleisters. Tunesië beschikt over adembenemende natuur, mondaine steden en schilderachtige dorpjes.

Ook de all-in vakanties naar Tunesië blijven onverminderd in trek. Logisch, want alleen zo geniet je optimaal van alle moois dat dit land te bieden heeft, zonder je zorgen te hoeven maken over wat je gaat eten en drinken. Dat immers, wordt allemaal voor je verzorgd. U kunt uw tijd immers wel beter besteden in het veelzijdige Tunesië. En in Tunesië maakt u het zo duur als u zelf wilt. De mogelijkheden, zeker ook wat betreft de all-in vakanties, lijken welhaast onbegrensd.

Woestijn

Tunesië is uiteraard het land van de kamelen en de kamelentochten en zeker ook van de dromedarissen. De bijzonder vriendelijke dieren wijzen u de weg in de woestijn, een ervaring die u uw leven lang niet zult vergeten. Tunesië is ook Kairouan, ook wel bekend als de vierde heilige stad van de Islam. De binnenplaats van de Grote Moskee is iets wat je simpelweg gezien moet hebben, net als de medina; de oude stad.
Sahara

In Tunesië kun je ook prima winkelen in de zeer moderne winkelcentra. Bovendien is het land eenvoudig, voordelig en snel met het vliegtuig te bereiken. Vanaf Nederland ben je binnen drie uur in het land dat bekend is van onder meer het Atlasgebergte, de zoutmeren en zeker ook van de uitgestrekte grassteppes. Ontdek de Sahara en ontdek ook de geschiedenis van Tunesië en zeker de bekende opgravingen van Carthago. In de bijzonder gezellige badplaatsen zijn tal van all-in accommodaties waar heerlijk van een onbezorgde all-in vakantie genoten kan worden. De accommodaties liggen dikwijls aan prachtige zandstranden, beschikken zelf over een of meer zwembaden en de bevolking van het land is bijzonder gastvrij. Leuk om te weten is ook dat in de meeste winkels gewoon afgedongen kan worden. Zo koop je de leukste souvenirs voor weinig geld.

Basic en exclusief

All-in in Tunesië betekent elke dag opnieuw genieten van ontbijt, lunch en diner; het zit allemaal bij de prijs in. De exclusievere all-in resorts bieden daarnaast een a la carte restaurant waar je kennis maakt met de bijzonder smakelijke Tunesische keuken. Ook voor de frisdranken, mineraalwater, koffie en thee, sappen, wijnen, cocktails, longdrinks en lokaal alcoholische dranken betaal je niet, ook dit zit bij een all in vakantie bij de prijs in. Dat geldt eveneens voor zaken als warme en koude snacks en ijs. In verschillende delen van het land kunt u onbeperkt genieten van all-in vakanties. Binnen deze vakanties bestaan weer gradaties. Het kan van basic tot heel exclusief. Het is net wat u wilt. Ook in Tunesië zijn wat dit betreft de mogelijkheden bijkans onbeperkt.

Lokale borrel

Een all-in vakantie boeken naar Tunesië met kinderen is ook al ideaal. Zij vermaken zich opperbest aan het strand of in het zwembad en bestellen hun ijsje, drinken of snack wanneer zij dat willen. Op die manier komen de ouders ook eens heerlijk tot rust in Tunesië, waar luxe nog betaalbaar is.

De all-in hotels in Tunesië bieden alles wat je van een modern hotel mag verwachten; met wifi dus, met animatie voor de kinderen en met royale kamers en heerlijke bedden. Ook in Tunesië zijn de hotels van alle denkbare gemakken voorzien. U geniet van familiekamers met de mogelijkheid tot uitzicht op zee en van all-in hotels met mogelijkheden om de conditie op peil te houden. U speelt biljart in een van de gezellige cafés en er zijn hotels die beschikken over een discotheek en diverse etablissementen die gezelligheid garanderen in de avonduren en die uitnodigen voor het drinken van een lokale borrel.

All-in vakantie

In de exclusieve all-in hotels is zeker ook aandacht voor wellness. Een heerlijke massage? De sauna in? Het kan allemaal in Tunesië, waar u bruin wordt op de uitgestrekte zandstranden en afkoelt in de golven van de zee. Heerlijk niets doen of er op uit. Cultuur snuiven of winkelen; in Tunesië kan het allemaal. Om zo optimaal mogelijk te genieten van alles wat het land en de hotels te bieden hebben, kies je voor een all-in vakantie. Alleen zo geniet je optimaal en kom je heerlijk tot rust. De recensies die op internet te vinden zijn, vertellen verder het verhaal.

Tunesië biedt alles wat de moderne vakantieganger in ene vakantie zoekt. Zon, zee, strand, cultuur en natuur. De woestijn, eten en drinken, sport en spel. Niet voor niets kiezen meer en meer mensen voor Tunesië als vakantieland. Een all-in vakantie hoeft bovendien helemaal niet per definitie duur te zijn. Het ligt er maar net aan waar u de meeste waarde aan hecht. Tunesië is adembenemend mooi en u bent er dus al binnen drie uur. All-in vakantie vieren in Tunesië is genieten in optima forma. Ervaar het zelf en ontdek de mogelijkheden voor een heerlijke all in vakantie met het hele gezin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *