7 herenschoenen die ideaal zijn voor op reis

7 herenschoenen die ideaal zijn voor op reis

Je reis is geboekt. De laatste dagen voor vertrek zijn altijd enorm spannend. Welke kleren moet ik inpakken. Hoeveel T-shirts neem ik mee, en bovendien welke herenschoenen moet ik meenemen? Een lekker paar sneakers om de hele dag door op te lopen, maar moet ik ook een paar nette schoenen meenemen om ‘s avonds mee aan het diner te verschijnen? Een paar mooie slippers mag in je koffer ook absoluut niet ontbreken, zeker niet wanneer je een weekje de zon gaat opzoeken. Reis je per auto? Vergeet dan niet dat je schoenen ook lekker comfortabel moeten zitten als je urenlang achter het stuur moet zitten. We hebben zeven verschillende herenschoenen voor je op een rijtje gezet. Zo maken we de keuze iets makkelijker voor je.

Grijze lage sneakers

Niks zo handig als een paar lekker zittende sneakers in een kleur die ook nog eens bij iedere short en broek past. Een heerlijk paar sneakers, wat ook nog eens lekker zit. Deze sneakers mogen dan ook absoluut niet ontbreken in jouw koffer. De finishing touche aan jouw vakantieoutfit.

Witte sneakers met groen detail

Deze witte sneakers met groen detail zijn een heerlijk paar schoenen om mee te nemen op reis. Geen enkel paar schoenen is zo zomers als dat deze zijn. Wit is te combineren met een mooie jeans maar ook prima te dragen onder een zomerse short. Bovendien komen je bruine benen nog beter uit bij witte schoenen. Deze sportieve sneaker is een absolute topper in je koffer.

Taupe leren teenslippers

Zo comfortabel! ‘s Ochtends zo vanuit je bed, je voeten de teenslippers inschuiven. Deze mooie taupe kleurige teenslippers brengen je heerlijk naar je ontbijt. En ‘s avonds na een vermoeiende dag staan ze weer heerlijk op je te wachten. Naar het strand? Deze slippers zijn zo comfortabel, je kan ze best de hele dag aanhouden.

Blauwe lage sneakers

Deze mooie zomerse sneakers  zijn als veterschoenen mogen absoluut niet ontbreken in jouw vakantiekoffer. De opvallende blauwe schoen is gemaakt van mooi zacht materiaal, wat heerlijk om jouw voeten sluit. Draag de schoenen onder een mooie blauwe short, met een wit shirt om je outfit helemaal compleet te maken.

Cognac leren sandalen

Sandalen ouderwets? Die tijd is voorbij, de sandalen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Lekker fris hou je je voeten erin, en ze kleuren ook nog mooi bruin ook. Mooi onder een beige broek.

Donkerblauwe slip-on met touwzool

Meer Ibiza-feeling dan deze mooie slip-on ga je niet krijgen deze zomer. Deze mooie schoen past perfect in ieder vakantiekoffer. Mooie, donkere kleur blauw, die met iedere andere kleur kleding te combineren is. Een absolute must-have deze zomer.

Gestreepte lage sneakers wit

Deze mooie gestreepte sneaker is een perfect schoen om de zomer mee door te komen. Heerlijk om ‘s avonds mee een cocktail te gaan drinken of een restaurantje te bezoeken. Met zijn zomerse, gestreepte, print een absolute topper.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *